2 røde kort – Haslum

2 røde kort

Elverum startet knalltøft i forsvar og tokk piffen og fokus fra Haslum. Gjestene var beste laget og sikret seg 27-31 seier i lørdagens oppgjør i Nadderudhallen.

Haslum kom ikke igang og hadde kun satt ballen i nettet bak Elverumskeeper 2 ganger etter 15 minutter. I siste halvdel ble det noe bedre, men Elverum fortsatte å dominere.

I andre omgang fikk Haslum satt opp tempoet et hakk. Kombinert med at Elverum var litt mindre fokusert ga dette resultater. Halveis i andre omgang ledet Elverum «kun» med fem mål. Men kom så tilbake i seks målsledelse.

Haslum skal ha ros for at de nok engang fikk samlet styrke og bite tilbake. Med under syv minutter igjen var Haslum kun tre mål bak Elverum. Vi øynet et lite håp, men Elverum hadde et gir til og dro ifra igjen.

Det er vel riktig å si at Elverum hadde (relativt) god kontroll over kampen.

Anders Røe og Trym Gunther Merg fikk begge rødt kort for tredjegangs 2 minuntters utvisning uten at noen av 2minutterene var tøffe eller serlig ufine.

Mange rødkledde tilskuere var ikke imponert over hva som man slapp unna med, men Elverum slapp ikke ustraffet fra alle taklinger. På bildet ser vi Elverum får 2 minutter. Det er heller ikke ofte vi ser at forsvarspiller snur seg i lufta og setter rumpa til i taklingene?