Prakthåndball – Haslum

Prakthåndball

Haslum kom ikke godt igang i kampen i Nedeneshallen mot ØIF Arendal. Bakover gikk det meste inn og forover gjorde man en god jobb i å treffe den gule mellom stengene. Ved stillingen 12-5 var det begrenset med positive opplevelser for de som heiet på Haslum.

Men på stillingen 14-7 skjedde det noe. Mere fart i angrepet og målene begynte å komme, mere agressivitet i forsvar og Migjen som var kommet i målet gjorde flere redninger. Resten av omgangen vandt Haslum 4-12 og kunne gå til pause med en etmåls ledelse: 18-19. For Haslum supporterne var dette en periode man ble varm fra tærne til litt over hårfestet av.

I andre omgang startet også Haslum best og gikk opp i 18-21 ledelse. Etter 6-7 minutter i andre omgang kom en ti minutters måltørke, og når det stod igjen 8 minutter var det ØIF Arendal som var i føringen med 3 mål.

En sluttspurt de siste tre minuttene førte Haslum opp i ryggen på ØIF Arendal 31-30 når det var under et minutt igjen av kampen. ØIF Arendal gikk i angrep og tok time out med 20 sekunder igjen. Med åtte sekunder igjen erobrer Haslum ballen og kommer seg frem til avslutning, men skuddet går rett utenfor stanga. Litt i tråd med hvordan mange av årets kamper har gått; «stang ut».

Årets siste Postenligakamp er på lørdag klokken 18.00 mot Elverum i Nadderudhallen. Dette blir an avslutning du ikke bør gå glipp av.