Leverte – Haslum

Leverte

I tråd med Haslumguttas uttalelser før kampen ble det en spennende og til tider underholdende kamp når Haslum tok imot Runar i Nadderudhallen.

Men å spille opp mot sitt beste fra start leverte ikke Haslum. Stemningen på benk og tribunen var derfor ikke lystig når Runar i første omgang gikk opp i 5-12 ledelse etter 16 minutter.

Men som tidligere viste Haslum at de ikke gir opp og spiste seg sakte men sikkert inn på Runar. Ved pause var stillingen 12-15.

De fem første minuttene i andre omgang varmet hjemmepublikum. Henrik reddet mye bakover og fremover var trykket bedre og man lagde de fire første målene; stillingen var 16-15. Lagene fulgte hverandre, men etter 22 minutter klarte Haslum å gå opp i en to målsledelse 26-24.

Så fikk vi se hvor fort håndball kan snu. Runar lager tre mål på et minutt. De satte inn 7 meterskast etter 22 1/2 min (26-25), og i løpet av det neste minuttet lager de to mål på kontringer. Så når det er igjen litt over seks minutter er Runar i føringen med 26-27. Og når det er igjen litt i underkant av fem minutter er lagene like langt på stillingen 28-28.

I løpet av de siste fem minuttene blir det laget kun to mål, og de ble begge laget av Runar. Haslum ligger fortsatt på den siste sluttspillplassen når to runder gjenstår. Runar holder seg på en delt sølvplass etter seieren 28-30

Sesongen så lang har vist at Haslum spiller jevnt mot alle lag. Hva kan vi da vente oss når gutta får et år til med erfaring og forhåpentligvis litt færre skader? Men glem det nå; Først ønsker vi gutta lykke til i jakten på å sikre en sluttspillplass. Ifjor kom Stord til sluttspillet med en 8.plass i Postenligaen. I sluttspillet kom de til finalen der de fikk sølv etter å ha tapt mot fjorårets gullvinnere i sluttspillet: Haslum.

Husk hva som står på Haslums bannere: ALT ER MULIG.