Postenliga’en 2010/11 – Haslum

Postenliga’en 2010/11

Nå er det sluttspillet som skal sikres.

Etter 29-25 seier over Sandefjord TIF er Postenligakontrakten for neste sesong sikret. Haslum rykket med seier opp på sluttspillplass og den skal det i kommende kamper kjempes for å beholde.

Haslum slet med å løse Sandefjords offensive forsvar og slapp litt for lett til Sandefjord i eget forsvar. Resultatet var at Sandefjord var i føringen store deler av kampen.

Men Haslumgutta viste de siste ti minuttene at de var sterkere i både hode og ben. Litt tettere forsvar og dermed flere redninger av Henrik i mål. I angrep ble satsingene en tanke tøffere og flere flyttet mer på bena . Så med tre og et halvt minutt igjen gikk Haslum opp i ledelsen 26-25. Etter det var det bare Haslum som lagde mål og sluttresultatet ble som kjent 29-25.