Mer action – Haslum

Mer action

Det en ny spennende kamp mot Sandefjord TIF på onsdag 17.mars.

STIF kjemper for å holde nedrykkspøkelset unna, samtidig som vi ønsker å rista av oss for godt, det samme spøkelset. Haslum HK har dessuten mulighet til å kvalifisere seg til sluttspillet, dvs. nr. 8 eller bedre på tabellen etter endt serie.

På banen er kanskje to av de mest lovende venstrehendte bakspillerene i Postenligaen så langt; STIF’s Rein Havang med 108 rene spillemål og vår egen Kent Robin Tønnessen med 7,2 mål pr. kamp hhv. flest antall spillemål og det høyeste gjennomsnitt antall mål pr. kamp.

Gutta viste styrke mot BSK/NIF, der de lå under hele kampen inntil det gjensto mindre enn 5 minutter. Kampen endte i noen dramatiske sluttsekunder med rødt kort og utligning på straffe på overtid for BSK/NIF.

Halum har tre poeng på de to siste hjemmkampene. Med litt justering fra sist kamp er planen klar: Vi går for økt kvalitet og toppinnsats. Da kommer resultatene vi ønsker automatisk.

 

Bildet viser Henrik Ruud Tovås redde straffe mot Haugaland. Mot BSK/NIF var han banens beste. Vi ser frem til en ny toppkamp