Fortsatt ubeseiret – Haslum

Fortsatt ubeseiret

Haslum G18 Elite sikret seg tre nye seire i helgens Sparrunde i Nadderudhallen

Helgen begynte allerede lørdag morgen klokken 09.30 mot Nidelv. Et lag der de fleste spillere snart skal ut å spille kvalifisering til 1.divisjon. I løpet av første omgang var Haslum oppe i en firemålsledelse tre ganger (4-0, 8-4 og 12-8) uten at de klarte å parkere et hardt arbeidende Nidelv helt. Lagene gikk til pause på stillingen 15-12. Men etter pausen var det slutt for Nidelv. Et solid Haslum forsvar og fortsatt fart i angrep ga resultater. Sluttresultatet ble 30-18.

Andre kamp for dagen var mot Lyngbø. Et raskere og bedre trent Haslum lag ga seg ikke før alle utespillerne hadde notert seg i målprotokollen. Kampen endte 43-23.

Rundens toppoppgjør var søndagens kamp mot Fjellhammer. De hadde også to komfortable seire fra lørdagens kamper. Gjestene startet et offensivt forsvar med tilnærmet tre mannsoppdekninger. Dette løste Haslum bra og gikk i ledelsen fra første angrep. Så la Fjellhammer seg lenger ned i forsvar, men etter to angrep var det også løst. Uansett hva Fjellhammer gjorde ble hele første omgang en fantastisk oppvisning fra Haslum. Pauseresultatet var 18-11.

Andre omgang startet litt roligere og Fjellhammer reduserte slik at de etter ti minutter ”bare” lå fire mål bak. Da trykket Haslum på igjen og økte til en åtte måls ledelse. En rolig avslutning ga Fjellhammer muligheten til å pynte på resultatet. Det var en god oppvisning i topphåndball der alle fikk prøve seg.

Haslum G18 er fortsatt ubeseiret, og leder nå Sparserien foran BSK på andreplass. BSK har heller ikke har avgitt poeng. Elverum ligger på tredjeplass tre poeng bak Haslum og BSK. I siste og avgjørende runde er det nettopp disse tre lagene samt Fyllingen (5 plass) som møtes.

Heller ikke Helset J18 ga fra seg noe til gjestene. De fikk besøk av Tønsberg Turn, Bækkelaget og Fjellhammer og beholdt sekspoeng i Nadderudhallen. Helset J18 ligger da på en tredjeplass før siste runde i Sparserien. To poeng bak Årstad på andre plass og fire poeng bak Byåsen på førsteplass.