Toget stoppet – Haslum

Toget stoppet

Etter en dramatisk avslutning ble det ble poengdeling i nabooppgjøret mellom Haslum og BSK/NIF Oslo S: 26-26.

Det var en varierende forestilling fra begge lagene så mange følte vel at det alt i alt var rettferdig.

Etter en målrik førsteomgang der BSK/NIF var et lite stråd vassere var stillingen 16-18. Andre omgang ble det en helt annen forestilingen. På de første femten minutter ble det laget fire mål, og kun et av dem av Haslum. Når det var en drøye tolv minutter igjen ledet derfor BSK/NIF 17-21.

I den siste halvdelen snudde kampen og det var stor jubel blandt hjemmepublikum da Haslum utlignet til 23-23.

Avslutningen ble dramatisk. Når det var igjen ca 10 sekunder ledet Haslum 26-25. Da blokkerte BSK/NIF et skudd som datt ned i beina på forsvaret. Da det ikke ble blåst frikast stupte BSK/NIF i kontra der de ble «taklet» tøft ute på kanten. Det ble ampert og mange stormet til i tilnærmet hockey stil. Etter at dommerne hadde gjennomført en liten internsamtale ble det gitt et rødt kort til Haslum og BSK/NIF fikk tildelt et 7 meterskast.  Henrik Eriksen satte ballen sikkert i mål og poengene ble delt.

Tatt hele kampen under ett var de fleste på tribunen enig om at ingen av lagene fortjente mer en det ene poenget de fikk.