Fantastisk – Haslum

Fantastisk

Haslum kunne juble etter 28-25 mot Fyllingen i kveldens kamp i Postenligaen.

Haslum har hatt mye skader og stang ut i årets sesong. I onsdagens Postenligakamp var det Fyllingen som stod for den lengste skadelisten, samt mye stang ut.

Bedre forsvar og en opplagt Henrik Ruud Tovås i mål la grunnlaget for en god start. Fremover var det bra fart og Bård Eigil Tobiasen hadde siktet inn skuddene.

Kent Robin Tønensen var toppscorer i Postenligaen da han ble skadet før jul. I kveld kom han på banen midt i første omgang. På bildet ser du Kent Robin setter inn mål på direkte frikast ved pause. Da var det mange som tenkte at «dette ER VÅR dag»

I andre omgang gikk Fyllingen offensivt til verks og var hele tiden oppe og pustet Haslum i ryggen. Så satte Haslum forsvaret samt ballen i mål fremover igjen og gikk opp i en fem målsledelse, 25-20. Men Fyllingen slo tilbake og på 25-23 vippet kampen frem og tilbake. Men Henrik Ruud Tovås hadde flere «tåredninger» i sluttminuttene, og var en meget sterk bidragsyter i dagens seier

Henrik Grøneng Nilsen ble kåret til banens beste; God bakover, satte tempoet, flere gode innspill og mange fine mål.