Noe positivt – Haslum

Noe positivt

37-24 til Drammen HK ble sluttresultatet, men vi trenger ikke lete lenge etter positive ting.

Haslum spilte seg til mange gode sjanser, men Jonas Degnshol var i kjempeslag. Drammen gikk fra 4-2 til 10-2 i en periode da Haslum traff Degnshol når de var igjennom eller kastet bort ballen.

I de siste ti minuttene av første omgang begynte det å fungere bedre, og rett før pause kunne Haslum redusere til 15-10 på straffe. Men dessverre gikk det ikke som planlagt og det var istedenfor Drammen som i sluttsekundene sikret seg straffe. Espen Lie Hansen gjorde jobben sin fra 7 meteren og Drammen tok pause med 16-9.

I andre omgang fortsatte Drammen med godt spill og økte ledelsen. Hva var da positivt?

Dennis Hermansen er jo med sine snart 21 år nesten en av Gamle gutta». Han leverte en solid innsats og ble Haslums toppscorer med 5 mål. 20 års gamle Anders Braskerud ble kåret til Haslums beste av juryen i Drammen.

I tillegg benyttet mange av de riktig unge anledningen godt når de fikk sjansen. Alen Mistric (18) fikk vist at han har et bra rykk og lagde 3 fine mål. Sebastian Barthold (18) viste fin teknikk fra venstrekanten og lagde 3 veldig bra mål. Migjen Hakaj (18) får sine første 10 minutter mellom stengene og stopper skudd fra bl.a. Nordhagen. Når så Tom Harald Granshagen (18) også lagde sitt første mål og kampens siste er det lett å kunne ha fokus på at her gror det godt.

Haslums mål: Dennis Hermansen 5, Bård Egil Tobiassen 3, Sebastian Barthold 3, Alen Mistric 3, Henrik Grønrng Nilsden 2, Hakaj Besard 2, Marius Braskerud 1, Anders Braskerud 1, Petter Henriksen 1, Tom Harald Granshagen 1, Magnus Nørstebø 1 og Trym Gunther Merg 1.