Viktig seier – Haslum

Viktig seier

Haslum sikret seg nye 2 poeng etter 33-30 seier mot Haugaland i kveldens kamp i Nadderudhallen

Etter en svak førsteomgang gikk Haugaland til pause med en firemålsledelse 14-18. Eneste lyspunkt i denne omgangen var vår venstre ving Marius Braskerud.

I andre omgang fikk hjemmepublikum se et «nytt» Haslum lag. Bedre forsvarsspill og dermed flere redninger av Henrik Ruud Tovås. I angrep var det også bedre fart  Her var Henrik Grøneng Nilsen en god bidragsyter.

Kampens store spiller var Marius Braskerud. På bildet ser du han lag et av sine 13 mål på 13 forsøk.  Med 11 spillermål og 2 mål fra syvmeter var det en enkel jobb for juryen når banens beste skulle velges.

Haslums mål: Marius Braskerud 13, Henrik Grøneng Nilsen 5, Thomas Kristensen 3, Anders Røe 3, Bård Egil Tobiassen 2, Besard Hakaj 2, Dennis Hermansen 2, Trym Gunther-Merg 2, Alen Mistric 1