Nesten – Haslum

Nesten

Haslum tok imot tabellnabo ØIF Arendal. En kamp som kunne vinnes, men det ble "stang ut". ØIF Arendal tok med seg poengene hjem til sørlandet.

Det var en jevnt oppgjør der begge lagene fulgte hverandre gjennom hele kampen. Etter at Haslum ledet 12-10 klarte Arendal å snu det og kunne gå til pause med et måls ledelse (13-14). Lagene byttet på å lede i andre omgang, men da det var tre minutter igjen klarte Arendal å gå opp i en to måls ledelse. Denne ledelsen klarte ikke Haslum å ta igjen, og sluttresultatet ble 26-29.

– Vi er inne i en stim nå. Skulle nesten tro at makrellen har kommet til sørlandet, sa ØIF-trener Leif Gautestad til TV2 etter kampen.

Vi litt over 700 som hadde tatt turen til Nadderudhallen så Preben Vildalen og Eirik Heia Pedersen briljere med 9 mål hver for Arendal.

Anders Røe ble toppsocrer for Haslum med 7 mål. Anders var naturlig nok ikke like fornøyd som sørlendingene etter kampen.

– Jeg er veldig skuffet. Det virker som vi går litt trøtte mot slutten, spesielt gjorde jeg det. Vi har ikke flyt for tiden, men må bare stå på videre, sa Røe til Budstikka.no.

Men vi så mye godt i et ungt Haslumlag, og allerede etter et par timer etter kampen gleder vi oss til neste hjemmekamp. Det blir en spennende  vårsesong. Det er kun 2 poeng opp til sluttspillplass……………..