Fortsatt ubeseiret – Haslum

Fortsatt ubeseiret

Helgens Sparrunde for Haslum var i Arendal. Der sikret Haslum G18 Elite seg 6 nye poeng og ligger fortsatt på delt førsteplass med BSK i landsserien.

Lørdagen ble startet med å møte arrangørene ØIF Arendal. Godt forsvar, en solid Simen i mål og bra trykk i angrep sikret en seks måls ledelse til pause. Etter en normal andre omgang sluttet kampem med en ti målsseier; 29-19

Mål:  Alen 10, Sebastian 6, Gjermund 3, Fredrik 2, Hansi 2, Tom Harald 2, Thomas 2,  Karli 2

Lørdag ettermiddag møtte vi Drammen.  Første omgang startet litt tregt og Drammen ledet 5-1 før vi fikk satt forsvaret og fant nettmaskene fremover. Ved pause ledet vi 14-10. Men utover i andre omgang klarte vi nesten å rote det til. Drammen var helt i ryggen på 22-21 før vi satte inn kampen siste to mål og vant 24-21

Mål: Sebastian 7, Henrik B. 5, Hansi 4, Alen 4, Gjermund 2, Fredrik 1, Karli 1.

På søndag møtte vi Fram. De hadde tilsvarende seire over ØIF Arendal og Drammen som oss og vi var klar over at vi måtte heve spillet fra lørdagens siste kamp. Det var to heltente lag som entret parketten i Nedeneshallen, men Haslum gutta viste styrke fra første sekund. Grunnlaget ble lagt i godt forsvar, god keeper og solid trykk fremover i ankomsten. Ved pause var stillingen 15-8.  Dessverre startet andre omgang med en del feil, svakere bakover og Fram benyttet anledningen til å knappe ned til en firemåls ledelse.  Da tettet vi hullene og sikret en ny seier mes siffrene 25-20

Mål: Sebastian 7, Alen 5, Hansi 3, Gjermund 3, Karli 3, Fredrik 1, Remi 1, Henrik B 1, Tom Harald 1.

Neste runde er hjemme i Nadderudhallen 13-14 mars. Da arrangerer vi runden sammen med Helset P18. Det blir en helg med mange tøffe kamper for både Haslum og Helset.