Samme start – Haslum

Samme start

Da serien startet i september vant Follo med et mål i Nadderudhallen. I dag startet andre halvdel av serien og denne gangen var det Haslum som skulle ha bortebane. Et Haslum lag med  Kent Robin Tønnesen, Henrik Grøneng Nilsen og Henrik Westgård på skadelisten tok turen til Langhushallen. Etter en jevn kamp i Langhushallen var det dessverre Follo som igjen stakk av med to poeng.

Etter godt spill fremover og flere redninger av Henrik R. Tovås var Haslum oppe i en fem målsledelse (10-15) etter 20 minutter. Follo slo tilbake og ved pause ledet vi med et mål; 18-19.

Gjennom hele andre omgang fulgte lagene hverandre tett. Men når Follo gikk opp i 26-24 og hadde anledning til å gå opp til en tremålsledelse så det litt mørkt ut. Men Haslum gutta kjempet seg tilbake og lagde kampens neste tre mål. Og med fire minutter igjen var stillingen 26-27.

Haslum supporterne som hadde tatt turen til Langhushallen øynet en mulighet for at dette kunne gå veien. Men Follo gikk opp i en 29-28 ledelse i siste spilleminutt. Og selv om Follo hadde en mann utvist klarte ikke Haslum å utligne de siste 16 sekundene.

Tross en poengløs start på andre halvdel av Postenligaen var det mange positive ting å ta med i kommende kamper.