Solid kvartfinaleseier – Haslum

Solid kvartfinaleseier

Haslum er klar for semifinale i Junior NM (G20) etter storspill mot Viking/Stavanger.

Torsdag kveld hadde Haslum HK besøk av Viking/Stavanger i kvartfinalen i Junior NM. Et solid Haslum lag dro tidlig ifra Viking/Stavanger. Med godt forsvarspill og bra fart fremover var det mest et spørsmål om hvor stor seieren ville bli. Ved pause ledet Haslum 20-11, og fortsatte med godt spill i andre omgang. Når sluttsignalet gikk stod det 40-23.

Trym G. Merg vartet opp med 12 mål og ble sammen med Vikings Martin Hare (som også lagde 12 mål) kampens toppscorere.

Gjermund Dale 1 mål

I tilleg var følgende med å sikre seieren: Simen Joheim, Migjen Hakaj, Karl Henrik Knutsen, Hans K. Dyhre Breivang, Tom Harald Granshagen og Anders Braskerud