Haslum til kvartfinale – Haslum

Haslum til kvartfinale

Haslums håndballherrer er klare for kvartfinale i NM etter borteseier 31-24 mot Oppsal. Etter trekning av kvartfinaler i dag kl. 13.00 er det klart at Haslum møter vinneren av kampen mellom Drammen og Haugaland som først går den 18. oktober. Vinner Drammen får vi bortekamp, mens vinner Haugaland blir det duket for hjemmekamp i Nadderudhallen!

– Jeg er relativt fornøyd med kampen. Det svingte litt mye. Når vi ikke er skjerpet er det jevnt og da er Oppsal gode. Men når vi forblir lojale mot planen vår gjør vi det bra, oppsummerer Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

4. runde-kampen i NM startet jevnt. Lagene fulgte hverandre i åpningen. Ved halvspilt omgang ledet Haslum med seks mål. Til pause var ledelsen redusert til tre mål – 15-12.

– Jeg synes vi slapp oss en del ned i 1. omgang og jeg var forbannet i pausen, kommenterer Skarpsno som mener laget kom sterkere etter pause.

I en periode etter hvilen ledet Haslum 23-16. Også den ledelsen ble knappet ned til tre mål. Mot slutten kjørte Haslum ytterligere i fra og vant tilslutt med syv mål.

Haslums og kampens beste spiller var Kent Robin Tønnesen som scoret ti mål og gjorde en svært solid kamp.