Treningsturnering 11.-13. september 2009 – Haslum

Treningsturnering 11.-13. september 2009

Haslum HK deltok i en treningsturnering helgen 11-13. september 2009, der øvrige lag var Drammen HK, Runar og Stord.

Haslum HK – Stord 26-26, fredag 11. september 2009: Bra første omgang. Pluss til Kent Robin Tønnesen, Trym Gunther Merg, Henrik Grøneng Nilsen og Trond Tjemsland. Trond stengte målet på slutten av 1. omgang, kontringene kom og Haslum HK ledet 17-11 til pause. Statisk 2. omgang fremover på banen, som resulterte i uavgjort 26-26. Laget har et stykke arbeid å gjøre frem mot seriestart i Postenligaene.Runar – Haslum HK 26-33, lørdag 12. september 2009: En god kamp i alle spillets faser, fra målvakt, kontra og til angrep. Gutta løste Runar’s 5:1 forsvarsspill og hadde mer flyt i spillet enn tidligere. Flere melder seg på, så bredden i laget synes bra. Førte kampen fra begynnelse til slutt.Drammen HK – Haslum HK 33-32, søndag 13. september 2009: Etter å ha ligget under med 7 mål til pause, som følge av mange tekniske feil, viste gutta hvilket potensiale laget har med en god 2. omgang som resulterte i 1 målstap mot Drammen HK. Tom-Eirik Skarpsno: Vi ser at vi må være på topp for å vinne, men vårt bestenivå er godt nok til å følge de beste lagene i Postenligaen. Vi ser frem til seriestart hjemme mot Follo lørdag 26. september 2009 i Nadderudhallen. Vi er alle meget glade for at det synes å gå bra med Marius Motrøen som fikk en skikkelig knock out i starten av 2. omgang og ble kjørt til sykehus. God bedring.