BeeSure forsikring AS – Haslum

BeeSure forsikring AS


BeeSure forsikring
Strandveien 50 Godthaab, Lysaker
Tlf: 67 20 60 00
E-mail: post@beesure.no
www.beesure.no

BeeSure er et forsikringsfelleskap for privatpersoner som trenger forsikring for bil, hjem, reise og alle andre skadeforsikringer.

Konseptet er basert på at de fleste kundene er forsiktige, ærlige og tar vare på sine eiendeler. Noen få står for store utbetalinger fra forsikringsselskapene noe som delvis skyldes uforsiktighet, og delvis svindel. Dette må vi alle betale ekstra for. Hos oss velger våre kunder sine medkunder og vi lager et forsikringsfellesskap hvor vi unngår svindel og uforsiktighet, samtidig som vi holder prisene nede. Vi betrakter ikke bare hvilken bil en kunde har, men vektlegger også hvem som er eieren av bilen.

Mer om vårt konsept kan du lese om på www.beesure.no For et uforpliktende tilbud på dine skadeforsikringer kan du nå oss på telefon 67 20 60 00 eller på kunde@beesure.no

 

I tillegg ønsker vi å belønne egne kunder og de som hjelper oss å bli kjent. Registrer deg her, www.beesure.no, og delta på trekningen av konsert hjemme i din stue med Silje Nergaard eller Christel Alsos, eller kanskje du ønsker å ha besøk av Tom Victor Gausdal som lager middag – for deg og dine venner.

Ta kontakt på post@beesure.no eller 67 20 60 00 for et uforpliktende tilbud!            

BeeSure er et forsikringsfelleskap for deg og dine venner som viser ansvar og tar vare på sine verdier. Dette gir lavere skadeutbetalinger og salgskostnader. Dermed kan BeeSure gi lavere priser og bedre service.