PARTNER Haslum og Toyota Asker & Bærum forlenger et fruktbart samarbeid med ytterligere en sesong, med intensjoner om mange flere.

Den nye sølvpartneravtalen ble underskrevet hos Toyota på Rud mandag formiddag.

Den lokale bilforhandleren kom inn i Haslums nettverk som en av mange samarbeidspartnere foran fjorårets sesong.

– Haslum er en lokal toppklubb og vi kom inn i fjor med intensjonen om å ha et langvarig samarbeid. Den (intensjonen, journ.anm.) er fortsatt den samme, sier salgssjef i Toyota Asker & Bærum, Alexander Tindal.

Vi håper vi kan være med i mange år

Alexander Tindal, salgssjef i Toyota Asker & Bærum

Han forteller at Toyota liker å spille på lag med vinnere, organisasjoner som er proffe og som har en kultur for å forbedre seg.

– Sportslig var kanskje ikke noen fornøyd med fjorårets sesong, men da ser man minimumet som man må levere for å overleve i Eliteserien. Derimot er det veldig flott å se grepene klubben nå har tatt for å ta steget tilbake igjen til toppen.

– Som en god partner i klubben ser vi at Haslum nå satser. Kontrakten tar høyde for både serie-, cup- og sluttspillgull, og det liker vi. Da har man i alle fall ambisjoner om å levere, fortsetter Tindal.

Markedssjef Eirik Oskarsen er glad Toyota ønsker å kaste ball videre med klubben.

– Det Alexander sier er helt rett. Vi har tatt grep, evaluert oss selv – ikke bare sportslig, men også administrativt. Herunder hva vi kan gjøre for å skape bedre relasjoner og business for og mellom våre partnere. Derfor er det svært gledelig at Toyota, som den markante aktøren i Asker og Bærum, ønsker å fortsette å spille på lag med oss, sier Haslums markedssjef.

– Vi håper vi kan være med i mange år, og ser absolutt gevinsten av det. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet, sier Tindal.