Rett etter Haslum tok sesongens to første poeng, signerte det Lysaker-baserte firmaet CoBuilder på en avtale som sølvpartner med klubben.

CoBuilder utvikler standardbaserte digitale løsninger for samhandling mellom aktørene i verdikjeden gjennom bruk av produkt- og prosjektdata.

– Vi ønsker å støtte lokalt og være med å bygge de fremtidige talentene. Den lokale forankringen er viktig og vi ser på Haslum som en flott plass med riktige verdier og ikke minst mange unge, talentfulle spillere på vei opp. Ikke minst ser vi nytten av å ta del i et spennende nettverk, sier CEO & Co-Founder i CoBuilder, Lars Fredenlund.

– Nå starter vi en reise med Haslum som vi gleder oss veldig til, fortsetter han, og legger til at samarbeidene Haslum har med de lokalene klubbene i nærområdet også er positiv.

– Jeg er og blir en ØHIL- og Helset-gutt, og jeg mener at Haslum sin suksess bør forankres i lokalmiljøet, og at lokale spillere gis mulighet og spilletid.

Fra tribuneplass fikk han og kompanjong Lars Boilesen (styreleder, CoBuilder) se Haslum herje med Halden onsdag kveld. Det gledet duoen at alle 15 i gårsdagens spillertropp er fra enten Bærum, Oslo eller Nordre Follo.

– Og det er helt i tråd med vår filosofi og tankegang, kommenterer hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno.

– Vi legger ned mye ressurser i talentarbeidet i klubben. At alle 15 fra gårsdagens spillertropp er fra Stor-Oslo-området gjør oss skikkelig stolte og viser at arbeidet som legges ned bærer frukter. Samtidig viser det også at man kan bygge et godt eliteserielag på lokale spillere, samtidig som vi på sikt skal krydre med litt ekstra, fortsetter Skarpsno.

Les mer om CoBuilder her.

Vi takker for tilliten og ønsker CoBuilder velkommen på laget!