Haslum har i dag gleden av å presentere AB Trafikkskole som det ferskeste medlemmet i vår B2B-familie (business-to-business).

AB Trafikkskole ble etablert på Nesbru i 1983, og har siden den gang blitt utvidet med flere avdelinger i Asker og Bærum. AB Trafikkskole tar i mot rundt 1.200 nye elever hvert eneste år.

AB Trafikkskole er også gasellebedrift i 2019.

Samarbeidet mellom Haslum og AB Trafikkskole er toårig, og slik begrunner firmaet selv valget om å bli Haslums nyeste medspiller.

– Vi har naturlig nok mye kontakt med ungdommen i Bærum, og opplever at idretten er en betydelig og viktig del av hverdagen deres. Vi ønsker å hjelpe til med å tilrettelegge for at føreropplæring skal passe inn i denne hverdagen til ungdommene, samt også ta del i et lønnsomt bedriftsnettverk. Derfor har vi stor tro på et samarbeid med Haslum, sier Thomas Rouse, daglig leder i AB Trafikkskole.

Antall medlemmer i Haslums bedriftsnettverk øker og det er klubben glad for.

– Vi er kjempeglade for at det er mange bedrifter som ønsker å samarbeide med oss, og ikke minst ser verdien av det. Vi har stor tro på det kommende samarbeidet med AB Trafikkskole og gleder oss, sier markedssjef Eirik Oskarsen.