PARTNER AB Solutions blir Haslum-partner på en ny toårsavtale.

– I utgangspunktet er det, selvfølgelig, fordi vi ser nytteverdien av å samarbeide med Haslum. En klubb som opptrer profesjonelt, setter bedrifter i kontakt med hverandre og har en pool med mange interessante aktører, sier administrerende direktør i AB Solutions Øst, Nils Øyvind Hillestad.

AB Solutions kom inn som B2B-partner i Haslum foran sesongen 2016/17. Gjennom årenes løp har de vært på samme nivå, før de nå blir Haslum-partner og blant annet skal sørge for renholdet under hjemmekampene.

– Gjennom Haslum-nettverket får vi mange muligheter til å promotere oss selv både ovenfor bedriftsmarkedet, men også privatmarkedet. Vi har hatt et godt samarbeid med Haslum og ønsker naturligvis å fortsette det, supplerer salgsleder Elisabeth Solberg Ruud, som har primæransvaret for nettverket.

Firmaet er et såkalt facility management, som er en landsdekkende, erfaren og profesjonell aktør innen renhold, kantine og andre servicetjenester. 

– Bare de seneste månedene har det kommet mange resultater ut av samarbeidet, og derfor var det ikke vanskelig å bestemme seg da telefonen kom som sa at vi hadde en utgående avtale.

Eirik Oskarsen forteller om en fremoverlent bedrift som ønsker å utnytte et uforløst potensiale.

– AB Solutions er en aktør som vi er veldig glade for at ønsker å være med videre. De ser muligheter, er aktive, og ikke minst veldig hyggelige. Vi liker å samarbeide med bedrifter som er fremoverlente og som tar i et tak for at ulike ting skal forbedre seg. Nå har vi mange spennende prosjekter på gang, og det gleder vi oss til, sier Oskarsen.