OBOS Håndballcamp – Haslum
Bekkestua 20230131. Sander Andreassen Øverjordet presenteres som ny spiller i håndballklubben Haslum. Foto: Lise Åserud / NTB

OBOS Håndballcamp

Hei,

Klarte dessverre ikke holde meg innenfor 500 tegn med så mye spennende som vi skal gjennomføre – håper det derfor går fint at vi lager denne linken med litt mer utfyllende informasjon om arrangementet.

Bakgrunn: Tre superdager med Sander Øverjordet, Thomas Boilesen og Aksel Horgen 26.-28. juni 2023

Vi har en tanke om å kopiere mye av det Gjensidige gjør ifm. Gjensidige Håndballskole (som også blir arrangert i Nadderud Arena). Være seg «playmaker»-foredrag fra Sander Øverjordet, «utvikling av unge håndballspillere» fra Tom-Eirik Skarpsno (der foreldre og klubbtrenere også blir invitert gratis inn), målvaktsspesifikk trening (med tilhørende teori) og så videre. 

Vi ønsker å gi ut en deltagerpakke som inneholder toppmodellene fra Select: Ryggsekk, ball, drikkeflaske, t-skjorte. Samt vil vi gi et sesongkort til alle deltagere, samt en «familiebillett» til første hjemmekamp neste sesong. OBOS-sesongkortet? 

Om OBOS selv ønsker å ha noen foredrag el.l. i tilknytning til håndballcampen, finner vi også en løsning på dette.

Samlet verdi på utstyrspakke og sesongkort er 3500 kr – pr deltager. 

For hovedpartner av denne håndballskolen, vil også bedriften – i dette tilfellet OBOS – få benytte Sander, Aksel eller Thomas (eller noen andre profiler) i sin markedsføring om ønskelig. Dette er avklart klubb/landslag.

Forslag på rabattordninger for OBOS-medlemmer: 15% avslag på påmeldingsavgift, som vil ligge på 2000 kr dersom vi får en hovedpartner på 65.000,- eks. mva. og trykkekostnader. 

Vi setter taket på 100 deltagere for å opprettholde kvalitet. 

Vi jobber ved siden av med å få inn en partner som «kjøper» ut 5-10 plasser, slik at vi gjennom en enkel og konfidensiell søknadsprosess kan tilby noen med økonomiske utfordringer mulighet til å delta. 

Profilering: 

  • På t-skjorte, instruktører og øvrige effekter i deltagerpakke
  • LED-reklame 80 meter på hovedbane under arrangement
  • Fri tilgang på effekter/profilering i arena under gjennomføring 
  • I sosiale medier / nettside mv. 
  • Navnerettigheter, eksempelvis OBOS Håndballcamp 
  • Reklame for OBOS i recap/aftermovie

Det vil i etterkant av håndballcampen også bli laget en recap/aftermovie av PromoMedia (Kajsa og Elias) som vil kunne benyttes fritt i de flater som ønskes.