Haslum avgjør selv – Haslum

Haslum avgjør selv

Elverums seier mot FyllingenBergen trenger ikke å ha noen betydning for Haslums gulldrøm.

Elverum hadde god kontroll mot FyllingenBergen i 50 minutter, men de gikk nesten på en mini smell. Etter å ha ledet med syv mål holdt det på å galt for Elverum. Når 3-4 minutter gjenstod av kampen gikk FyllingenBergen opp i 31-30 ledelse. Men Elverum rodde det hele i land ved å lage de to siste målene og sikret seg to poeng med 32-31 seier. De leder derfor fortsatt Postenligaen.

Men Haslum har Elverum igjen og kan selv avgjøre sin posisjon på tabellen i forhold til Elverum. Men da må Haslum slå Elverum i Terningen Arena 6. mars.

FyllingenBergen kommer til Nadderudhallen 16. mars. Mot Elverum beviste de at de er en tøff gjeng som aldri gir opp.