Sofa 1 – Live 0 – Haslum

Sofa 1 – Live 0

I tirsdagens dobbel fikk vi oppleve både opptur og nedtur

Først ute var Norge – Tyskland. Sistnevnte kjempet om OL kvallik så kampen hadde betydning for dem. Men vi fikk se et Norge som storspilte og sikret seg en TI-MÅLS seier (35-25) over Tyskland. Her kan du lese mer.

Det er også bra å høre Frode og Ole Gustav bekrefte det vi selv hadde «telt» i hjernebarken: Erlend Mamelund, Kjetil Strand og Espen Lie Hansen er backene med best uttelling. Og Einar Sand Koren gjør nok en solid kamp for Norge.

Etter å ha sett Norge valse over håndballnasjonen Tyskland tok vi turen til Haslumhallen og så treningskampen mellom Haslum-Oppsal. Der fikk vi oppleve et Haslum som rullerte mye på laget. Det er jo ikke noe problem. Men innsatsen varierer for mye, og god håndball blir det ikke når for mange til tider jobber på 80%. Da blir det både kjedelig å se på og ingen seier. Oppsal kunne dra hjem med en to målsseier (28-30).

Denne gangen var det seier til Sofaen med TV kampen Norge-Tyskland.

NB: På bildet ser vi Henrik G-N. gi alt i et overfall fra Oppsal